Praktisk information

 

 

·       Havemøbler: Der er 2 borde, 8 stole og 2 solvogne til hvert hus. Hynder til solvogne og stolene findes i det midterste rum hvor også vaskemaskine og rengøringsmidler forefindes.

 

·       Rengøring: Man sørger selv for rengøring inden afrejse. Endvidere medbringes: Karklude, gulvklud og klude til rengøring af badeværelse og toilet.

 

·       Sengetøj: Sengelinned, håndklæde og viskestykker medbringes.

 

·       Vaskemaskine: Kan frit bruges mod kr. 30,- til strøm og vand, man sørger selv for vaskepulver. Der forefindes tørrestativ med klemmer.

 

·       Ankomst og rejsetid: Ankomst fra lørdag kl. 16.00, afrejse senest lørdag kl. 10.00. Tidligere ankomst efter aftale.

 

·       Vigtig vigtig! At bestille færge i så god tid som muligt!

 

·       Flåter: Skulle man være så uheldig, at blive bidt af en flåt, forefindes en flåt-pincet i midterrummet på hylden ved siden af el-målerne og sammen med cykellappegrejerne.

 

·       Afregning for strøm: Ved ankomsten aflæser man elmåleren, som befinder sig i rummet midt mellem husene, kaldet teknikrummet. Lige indenfor døren til højre på væggen, hænger en måler for både A- og B-huset. Skriv antal kWh ned på en kuvert, der ligger ved siden af. Når man forlader huset efter endt ferie, aflæses måleren igen, de to tal trækkes fra hinanden og derefter ganges tallet med prisen for 1 kWh, som er 3,70 kr. Pengene lægges i kuverten som lægges i postkassen lige under strømmålerne, eller overføres via MobilePay til nummer 29721690.

 

·       Vejret på bornholm link: https://www.mitrejsevejr.dk/l/danmark/vejret-bornholm-vejrudsigt-temperatur-klima.php

         

 

·     Husdyr er velkommende. 

 

·     Kort over butikker og servicesteder i Allinge:

 

butik-kortÅbningstider:

 

Netto:

Alle dage fra 07.00 - 22.00

 

SuperBrugsen:

Alle dage fra 08.00 - 20.00